fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Engleza pentru cls. V-VIII

Limba Engleza cls. V-VIII

image
100lei

Descriere

Știm, este o perioada ocupata pentru copii. Sunt multe materii noi, iar evaluarea nationala se intrezareste la orizont.

Sunt multe notiuni și responsabilitati noi, doar ca limba engleza nu se lasa mai prejos.

Daca in clasele mai mici totul parea mai usor, acum nivelul a crescut si in cazul ei.

Studiile din domeniu arata ca majoritatea elevilor intra in clasa a IX-a fara notiunile elementare de gramatica limbii engleze si fara abilitatea de a purta o conversatie de cateva minute. Aceasta lipsa de pregatire este cauzata tocmai din cauza ignorarii ei in favoarea materiilor de la examen. Astfel, multi elevi de liceu ajung sa se simta coplesiti de noile informatii si poate chiar sa ramana in urma fata de colegii lor.

Engleza il va insoti pe tanar de la gradinita si pana in viitoarea sa profesie. Credem ca acesti 4 ani nu ar trebui sa fie o pauza in invatarea ei, ci o aprofundare.

Noi, profesorii de la EDUKING, identificam tipul de invatare al elevului, ne adaptam la acesta si ii oferim notiunile teoretice (gramatica) si practice (citire, vorbire, ascultare) necesare pentru a reusi pe plan scolar si pentru a indragi limba engleza.

Abordam cu rabdare si optimism lectiile si imbinam notiunile teoretice cu metode interactive (inclusiv audio-video) menite a stimula atentia pentru o aprofundare rapida si solida.

Grupele sunt formate din elevi de acelasi nivel tocmai pentru a nu-l inhiba pe cel mic, ci pentru a-i oferi un mediu stimulativ si primitor.

Toti profesorii nostri de engleza sunt absolventi ai Facultatii de Litere si au Certificat Cambridge de Engleza Avansata, gradul A, nivel C2.