fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Despre noi

Despre noi

image

Iuliana ALBU-
Fondatoarea Școlii de Mediații


Școala de mediații EDUKING s-a născut din dorința de a ajuta elevii să-și cultive plăcerea de a învăța, din dorința de a oferi servicii educaționale eficiente și de calitate, în care copilului să i se urmărească evoluția și să i se redea încrederea în sine.

Un bun pedagog este cel care empatizează cu elevii săi, care îi înțelege și care poate pătrunde în sufletul copilului.

Modul în care profesorul comunică cu elevii este foarte important, iar dacă acesta reușește să prezinte în mod atractiv lecțiile, rezultatele nu se vor lăsa așteptate.

 

Principalele calități ale profesorilor din echipa Eduking sunt experiența îndelungată, dragostea pentru copii, capacitatea de a organiza materia, de a pregăti lecții interesante și interactive în care să implice toți elevii.

Profesorii noștri sunt devotați muncii lor, iubesc copiii, au multă răbdare, vorbesc cu blândețe și încurajează elevii.

Dotarile spațiului unde se desfășoară cursurile sunt de ultimă generație, cu table interactive, videoproiectoare și tot ce este necesar, astfel încât elevii să se simtă confortabil și să învețe cu plăcere într-un mediu propice concentrării și studiului.

Echipa Eduking este una tânară, flexibilă, având competențe excepționale, dedicată copiilor, încurajându-i și redându-le încrederea în forțele proprii.